Nappinjan tarina

Vuonna 2012 ollessani esikoisen kanssa hoitovapaalla, aloin ommella pipoja myyntiin ja kehittelin niihin napeista logon. Kun päätin perustaa toiminimen ja piti nimi keksiä, pyörittelin nappi -sanaa mielessäni ja se taipui lopulta Nappinjaksi.

Vuonna 2013 avasin verkkokaupan, jossa oli pieni määrä kankaita myynnissä, ensimmäiset vuodet toimin kotoa käsin. Nappinjan ensimmäinen oma kuosi oli Annika Nykäsen suunnittelema Sade-Panda syksyllä 2014.

Vuonna 2016, kun kankaat alkoi kotinurkissa lisääntyä, mieheni vihjasi että pitäisikö avata myymälä ja saman vuoden kesäkuussa avautui Nappinjan kivijalkamyymälä Porin keskustaan. Vuoden kuluttua tilat alkoivat kuitenkin ahdistaa ja syksyllä 2017 liike muutti isompiin tiloihin.

Syyskuussa 2018 Nappinja avasi myymälän Tampereen Pispalaan yhdessä Roon kanssa. Helmikuussa 2019 Porin liike muutti jälleen, sillä löysimme toimivammat ja käytännöllisemmät tilat työskennellä.

-Janika

PORIN MYYMÄLÄN HENKILÖKUNTA

Janika

Janika

Nappinjan äiti

“Pyrkii parhaansa mukaan opastamaan työntekijöitä, vastaamaan asiakkaille viesteihin ja päivittämään verkkokauppaa. Haasteellista, mutta ihanaa kun saa tehdä työtä mitä rakastaa.”

Henna

Henna

Myymälävastaava

“Henna tuntee ompelun salat ja osaa neuvoa asiakkaita monen vuoden ompelukokemuksen pohjalta, alan koulunkin käyneenä. Työssään hän on rauhallinen ja hoitaa myymälän asiat huolellisesti.”

Kati

Kati

Verkkokauppavastaava

“Katilla on erityinen taito organisoida asioita, tilausten leikkaaminen ja pakkaaminen käy häneltä käden käänteessä. Voit saada sähköpostia Katin allekirjoituksella, sillä hän vastailee myös asiakkaiden viesteihin.”

Marjut

Marjut

Lankavastaava

“Janikan äiti aloitti työt Nappinjassa loppuvuodesta 2018. Marjut loihtii langoista toinen toistaan upeampia luomuksia ja osaa neuvoa neulontaan ja virkkaukseen liittyvissä asioissa. Hän on järjestelmällinen ja huolehtii että paikat pysyy siisteinä.”

Nappinja

MYYMÄLÄ

Heinimaantie 1

28300 Pori

+358 50 4367334

 

AUKIOLOAJAT

TI-PE 10-16

LA 10-14

YRITYS

Nappinjan käsityöt

Y-TUNNUS 2519191-5

info@nappinja.fi

TOIMITUSEHDOT

Tietosuojaseloste