TOIMITUSEHDOT

TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta siirtämällä tilattavat tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne valitsemallaan maksutavalla.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa. Voit halutessasi kirjautua verkkokauppaan, jolloin asioiminen toimii jatkossa helpommin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Tarkistathan huolella että täyttämäsi yhteystiedot ovat oikein.

Tilauksen jälkeen sähköpostiin lähetetään automaattisesti tilausvahvistus. Mikäli et saa tilausvahvistusta tai sinulla on muita ongelmia, olethan yhteydessä sähköpostitse info@nappinja.fi

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

HUOMIOITHAN TILATESSASI:

  • Alennetulla hinnalla myydyt kankaat (myös alekampanjakankaat) saattavat sisältää pieniä virheitä (mm. painovirhettä, painaumaa, lankavirhe tai pieni reikä). Mikäli aletuote on loppunut varastostamme, hyvitämme sen automaattisesti asiakkaalle. Loppunut tuote merkitään tilauslistaan, emmekä lähetä siitä erillistä ilmoitusta asiakkaalle.
  • Alennetulla hinnalla myydyissä kankaissa ei ole vaihto-oikeutta. Asiakas voi halutessaan palauttaa kankaan omakustanteisesti.
  • Kankaita tulee eri eristä ja eri valmistajilta, lisäksi eri materiaaleille värit painattuvat eri tavalla. Värisävyt saattavat vaihdella meistä riippumattomista syistä ja Nappinja ei vastaa värisävyjen vaihteluista. Mikäli olet epävarma jostain sävystä, laita meille viestiä info@nappinja.fi.
  • Normaalisti tilaukset lähtee 3-5 arkipäivän sisällä. Ruuhka-aikoina, kuten alennusmyynnit, toimitukset saattavat hieman venähtää.

Nappinjan kankaista saa valmistaa myyntiin tuotteita. Mikäli sinulla on ompelualan yritys, täytä verkkokaupasta Wholesale -kohdasta yrityksesi tiedot niin teemme sinulle tunnukset.

Tilauksen muutoksista, kuten tilauksen peruuttaminen tai rahan palauttaminen, veloitamme 5€ käsittelykulun.

Tilausten yhdistäminen:

  • Voit yhdistää uuden tilauksen edelliseen tilaukseen mikäli et ole vielä saanut ilmoitusta että tilaus on valmistunut, valitse tällöin kassalla toimitustavaksi lisätilaus.
  • Jos tiedät etukäteen tekeväsi useampia tilauksia esim. haluat jättää paketin odottamaan uutuuksia ja arvioit tilaustesi ylittävän 100€, voit jo ensimmäisessä tilauksessa valita toimitustavaksi lisätilaus ja mainita kassalla tilauksen kommentit -kohdassa että lisätilauksia on tulossa.
  • Mikäli tilaukseen ei ole enää tulossa lisäyksiä, voit mainita kassalla että tilauksen saa lähettää. Toimitusvahvistuksen voi laittaa myös sähköpostitse: info@nappinja.fi.
  • Liikaa maksettuja postikuluja ei hyvitetä jälkikäteen.
  • HUOM! Emme yhdistä eri henkilöiden tilauksia.

MAKSUTAVAT

Mikäli maksutavaksi on valittu käteinen, säilytämme tilauksia 1kk, jonka jälkeen tuotteet laitetaan takaisin myyntiin (ellei toisin ole sovittu). Asiakas sitoutuu tilatessaan noutamaan tilauksensa annetussa ajassa.

Paytrail toimii maksunvälittäjänä Nappinjan verkkokaupassa. Maksutapoina on kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki, Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto, Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club, Mobiilimaksaminen:  MobilePay sekä Siirto. Näiden lisäksi myös PayPal.

TILAUSTEN TOIMITTAMINEN

Kankaat ja ompelutarvikkeet lähetetään keskimäärin 7 arkipäivän sisällä. Ruuhka-aikoina, kuten alennusmyynnit tai tapahtumat, toimitusaika saattaa olla kaksi viikkoa. 

Postikulut ovat DB Schenkerin noutopistepaketille 5,90€ ja Postipaketille 6,90€. Yli 100€ ostoksiin toimituskulut on ilmaiset Db Schenkerin toimituksella. Kotipaketti (15€) toimitetaan Posti Express -kuljetuksena kotiovelle arkipäivänä klo 8-16 välillä

Toimituskulut koskevat Suomen sisälle toimitettavia tilauksia, mikäli haluat tilata ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostilla info@nappinja.fi.

Kaikki tilaukset lähetetään DB Schenkerin kautta kolme kertaa viikossa (ma, ke ja pe). HUOMAATHAN ETTÄ DB SCHENKERILLÄ EI OLE YHTÄ PALJON TOIMIPISTEITÄ KUIN POSTILLA JA JOS TOIMITUSPAIKKAA EI OLE VALITTU, PAKETTI TOIMITETAAN LÄHIMPÄÄN TOIMITUSPAIKKAAN. NAPPINJA EI VASTAA KULUISTA JOTKA TULEE PAKETIN NOUTAMISESTA. 

Postin tilaukset lähtee keskimäärin kaksi kertaa viikossa, mutta ei ole virallisia lähetyspäiviä.

Valitse toimitustavaksi nouto, mikäli haluat noutaa tilauksesi Porissa sijaitsevastamme liikkeestä. Noutotilaukset voi tulla noutamaan, kun olemme saaneet tilauksen valmiiksi ja asiakas on saanut sähköpostilla vahvistuksen tilauksen valmistumisesta. Huomaathan että mikäli tilauksesta ei ole vielä tullut vahvistusta sen valmistumisesta, emme pysty takaamaan että tilauksen saa noudettua myymälästä.

VAIHTO JA PALAUTUS

Nappinjan tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Otathan aina ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla info@nappinja.fi ja kerrot tarkemmat tiedot virheestä.  Mikäli asiakas vastaanottaa virheellisen tuotteen, ensisijaisesti se palautetaan takaisin, mutta tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautus tapahtuu siten että Nappinja lähettää asiakkaalle uuden kankaan mukana postituspussin ja pakettikortin. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen ja haluaa palauttaa sen, asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Reklamaatiot tulee tehdä 3kk kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

On tärkeää että tarkistat tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaat kankaat ennen pesua. Kankaan pesun tai leikkaamisen jälkeen on mahdotonta sanoa milloin virhe on tuotteeseen syntynyt eli näiden jälkeen vastuu siirtyy kuluttajalle. Myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %, huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.

Monet kankaat revitään käytännöllisistä syistä ja tästä syystä reuna saattaa olla vino, huomioithan tämän kangasta tilatessa. Tummapohjaiset digitrikoot on painettu valkoiselle ja pesuissa saattaa nousta pintaan vaaleaa haituvaa. Emme suosittele värinkerääjäliinojen käyttämistä sillä ne saattavat värjätä kankaan. On asiakkaan omalla vastuulla niiden käyttäminen emmekä korvaa värjäytyneitä kankaita, jotka on pesty värinkerääjäliinojen kanssa. Valmiit vaatteet kannattaa pestä nurinpäin käännettynä 40 asteessa ja rumpukuivausta tulisi välttää.

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu takaisin, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut (5,90€) sekä palautuksesta aiheutuneet kulut (10 €).

Nappinja ei vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvista virheistä, kuten pakkauspussiin tulleista rei´istä, niistä tulee tehdä reklamaatio pikimmiten kuljetusyhtiölle.