TIETOSUOJASELOSTE

YHTEYSTIEDOT
Nappinjan käsityöt
2519191-5
Heinimaantie 1
28300 Pori
nappinja@gmail.com
050 4367334

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME
Kun ostat Nappinjan verkkokaupasta, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tiedot tallentuvat järjestelmään, kun asiakas tekee tilauksen ja täyttää tietonsa kassalla.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI
Käytämme asiakkaan antamia tietoja tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, sekä esimerkiksi kadonneiden pakettien seurantaan. Verkkokauppa-alustana toimii WooCommerce (lisätietoja löydät täältä englanniksi https://wordpress.org/about/privacy/).

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Tilaukset lähetetään Postin kautta, näin ollen myös Posti käsittelee tietojasi meidän lisäksi. Kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa meille kolmannen osapuolen tarjoaman palvelun parhaan käytön.

TIETOJEN SUOJAAMINEN
Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa olemme asiakkaaseen yhteydessä välittömästi.

KYSYMYKSET JA PALAUTE
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja hänestä on kerätty sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista.

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, ota yhteyttä sähköpostilla: nappinja@gmail.com.

Nappinja

MYYMÄLÄ

Heinimaantie 1

28300 Pori

+358 50 4367334

 

AUKIOLOAJAT

TI-PE 10-16

LA 10-14

YRITYS

Nappinjan käsityöt

Y-TUNNUS 2519191-5

info@nappinja.fi

TOIMITUSEHDOT

Tietosuojaseloste