Tilaaminen

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa. Mikäli sinulla on ongelmia tai kysyttävää tilaamisesta, voit laittaa viestiä verkkokaupassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla nappinja@gmail.com. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et saa tilausvahvistusta, olethan yhteydessä sähköpostitse nappinja@gmail.com tai puhelimitse 050 4367334. Voit laittaa viestin myös Whatsapp:n kautta.

Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan jolloin asioiminen toimii jatkossa nopeammin, rekisteröityminen ei ole pakollista. 

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron.


Tilausten yhdistäminen: 

 • Voit yhdistää uuden tilauksen edelliseen tilaukseen mikäli tilausta ei ole vielä keritty lähettää. Valitse tällöin toimitustavaksi Lisätilaus ja mainitse tilausten yhdistämisestä lisätietoja-kohdassa. 
 • Jos tiedät etukäteen tekeväsi useampia tilauksia esim. haluat jättää paketin odottamaan uutuuksia ja arvioit tilaustesi ylittävän 80€, voit jo ensimmäisessä tilauksessa valita toimitustavaksi lisätilaus ja mainita lisätietoja -kohdassa että lisätilauksia on tulossa.
 • Mikäli tilaukseen ei ole enää tulossa lisäyksiä, voit mainita kassalla lisätietoja-kohdassa että tilauksen saa lähettää. Toimitusvahvistuksen voi laittaa myös sähköpostitse: nappinja@gmail.com. 
 • Liikaa maksettuja postikuluja ei hyvitetä jälkikäteen.
 • HUOM! Emme yhdistä eri henkilöiden tilauksia.
 • Mikäli tilauksesi ei ylitä postikuluttomuusrajaa ja haluat maksaa postimaksun jälkikäteen, täältä löydät linkin: https://www.nappinja.fi/fi/tuote/16698804


Maksaminen

Maksutapoina on valittavana Checkoutin ja Verifonen maksupainikkeet. Voit myös valita käteisen maksutavaksi mikäli haluat maksaa liikkeessä tilausta noudettaessa. Kankaita noudettaessa voi maksaa käteisellä tai kortilla.


Verifone Collector

Kun valitset ostoksesi maksutavaksi Verifonen Collector saat automaattisesti vähintään 30, ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskusta peritään vain 2,95 €:n laskutuspalkkio.

Collector lähettää laskun kotiisi noin kaksi viikkoa ennen sen eräpäivää ja se erääntyy maksettavaksi aina ostokuukautta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Laskun eräännyttyä voit maksaa sen koko summan kerralla pois tai halutessasi jakaa maksun pienempiin 1-36 kk maksueriin maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman, jolloin osamaksu käynnistyy automaattisesti ilman muita toimenpiteitä. Halutessasi voit maksaa milloin tahansa koko velkasumman kuluitta pois ilman eri ilmoitusta.

Kun valitset maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet hyvissä ajoin kotiin ennen niiden maksamista ja sinulla on reilusti aikaa hoitaa mahdolliset vaihdot ja palautukset ilman, että laskusi erääntyy kesken kaiken.

Osamaksu:

Osamaksulle siirtyneistä maksusopimuksista peritään 1,6%:n kuukausikorko jäljellä olevalle pääomalle joka vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa, sekä laskutuspalkkio 2,95 € /kk.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6%:n kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Teemme luottotietotarkastuksen tilauksen yhteydessä ja tunnistamme ostajan turvallisesti omilla pankkitunnuksillasi. Laskuun ostamiseen vaaditaan moitteettomat luottotiedot sekä 20 vuoden ikä.

Collector Lasku/Osamaksulla maksetut tuotteet voidaan toimittaa määräämääsi osoitteeseen, mutta lasku lähetetään aina väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen kotiosoitteeseesi.

Tarjoamme palvelun yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Bank Ab:n laskupalvelu.Checkout Collector Lasku ja Osamaksu

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden vähintään 20-vuotiaille kuluttajille ostaa laskulla / osamaksulla Suomessa.

Collector Kuluttajalasku ja osamaksu 

 • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
 • Kertaostos maks. 5000 €
 • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
 • Laskutuslisä ostajalle 2,95 €
 • Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36kk

Lisätietoja: www.collector.fi
Tilausten toimittaminen

Verkkokauppa laskee automaattisesti toimituskulut, ostoskorissa pääset näkemään toimituskulujen summan. Maksimissaan postikulut on 5,90€, yli 80€ ostoksiin toimituskulut on ilmaiset.

Tilaukset toimitetaan kirjeenä, postipakettina tai Postin pakettiautomaattiin. Valitse toimitustavaksi nouto, mikäli haluat noutaa tilauksesi kivijalkapuodista Porin Koivulasta tai Tampereen Pispalasta. Mikäli maksutavaksi on valittu käteinen, säilytämme tilauksia 2kk jonka jälkeen tuotteet laitetaan takaisin myyntiin (ellei toisin ole sovittu). Toimituskulut koskevat Suomen sisälle toimitettavia tilauksia, mikäli haluat tilata ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostilla nappinja@gmail.com.

Kankaat ja ompelutarvikkeet lähetetään keskimäärin 5 arkipäivän sisällä, mikäli tilauksellasi on kiire, olethan aina yhteydessä sähköpostilla. Ruuhka-aikoina toimitusaika saattaa olla pidempi, jopa kaksi viikkoa. Ruuhka-ajat on mm. kun uutuuksia tulee kauppaan tai alennusmyynnin aikana.

Nappinja myy sekä yksityisille että yrityksille, laitathan viestiä mikäli haluat tutustua yrityshintoihin.


Vaihto ja palautus

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole kuluttajasuojalain mukaan vaihto- eikä palautusoikeutta (ei koske virheellistä tuotetta). 


HUOM! 

 • Suurin osa kankaista revitään ja tästä syystä reuna saattaa olla vino, huomioithan tämän kangasta tilatessa.  
 • Tummapohjaiset digitrikoot on painettu valkoiselle ja pesuissa saattaa nousta pintaan vaaleaa haituvaa, huomaathan tämän kangasta ostaessasi. Valmiit vaatteet kannattaa pestä nurinpäin käännettynä 40 asteessa, rumpukuivausta kannattaa välttää.


Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaa kankaat ennen pesua. Kankaan pesun tai leikkaamisen jälkeen on mahdotonta sanoa milloin virhe on tuotteeseen syntynyt eli näiden jälkeen vastuu siirtyy kuluttajalle. Myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %, huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä. Otathan aina ennen palautusta yhteyttä ja kerrot tarkemmat tiedot virheestä, kiitos.


Nappinjan käsityöt

Janika Laurila

2519191-5


Koivulantie 13

28360 Pori


Pispalan valtatie 54

33270 Tampere


nappinja@gmail.com

0504367334 /Pori

0505966734 /Tampere